Серия практически работилници с Motivity в Sport Club 13

Серия практически работилници с Motivity в Sport Club 13

Серия практически работилници с Motivity в Sport Club 13, в които ще научите:

  • Какво е мобилност и защо е необходимо да я подобряваме
  • Прогресии за стоика на ръце
  • Прогресии за ходене на ръце
  • Силово набиране – прогресии и необходими елементи

В рамките на няколко седмици ще обърнем внимание на подготвителните елементи в стойката на ръце и силовото набиране. Всеки път ще разлглеждаме различни ограничения и компоненти нужни за изграждане на уменията. Ще ви насочим върху няколко неща, над които да работите до следващата ни среща, за да може да награждате и прогресирате с всеки следващ път.

Кои сме ние?

Екипът на Motivity работи с хора, които имат страст към гимнастика и мобилност, но не са имали възможност да ги практикуват преди.

В основата на нашите тренировки е заложено използването на гимнастически упражнения с цел подобряване цялостното физическо здраве, сила и гъвкаовст на тялото. Не се дава превес на едното качество пред другото, а общата физическа кондиция се работи в баланс. Подходът ни е към изграждане на интелигентно структуриране на тренировките и подобряване на разбирането как функционира тялото. В началото отделяме време за работа върху слабите елементи в тялото (контузии, хронично обездвижване и други), мобилизираме и подобряваме силата на мускули, съединителна тъкан и стави, преди да преминем към елементите изграждащи истинска сила.

www.motivitystate.com

https://www.facebook.com/motivitystate

Продължителност на всяка работилница: 2 часа

Цена за трите работилници: 120лв

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *